A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка Новогродівської міської ради Донецької області

Увага! Важлива інформація!

Дата: 10.01.2021 14:59
Кількість переглядів: 1274

Увага!

Важлива інформація!

Шановні учасники освітнього процесу!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рішення педагогічної ради      (протокол № 4 від 06.01.2021року)  Новогродівським ЗЗСО I-III ступенів №10 ім.Тараса Шевченка з 11 січня по 22 січня 2021 року буде організовано навчання з використанням дистанційних форм.

     Зверніть увагу, що навчання організоване на платформі «Дистанційне навчання». Всі уроки проводяться відповідно до розкладу, розміщеному на даній платформі. Діти, ваша присутність на уроці бажана за часом, вказаним у розкладі уроків.

     Зауважте, що відповідно до нового Санітарного регламенту, тривалість  частини уроку з використанням технічних засобів навчання не має перевищувати:

У 1 класах-10 хв,

у 2-4 класах-15 хв,

у 5-7 класах -20 хв,

у 8-9 класах-25 хв,

у 10-11 класах – 30 хв.

Інша частина уроку –самостійна робота учнів без використання ТЗН. Тому вчасно приєднуйтесь до уроків та будьте уважні та дисципліновані.

     Дорогі діти, з повагою ставтесь до величезної роботи, яку виконують ваші вчителі. Відповідно до розкладу уроків заходьте на платформу «Дистанційне навчання», та вчасно відправляйте виконані роботи на запропонований вчителем чи вами ресурс для перевірки. Пам’ятайте, що педагогу теж треба час, щоб підготувати на наступний робочий день   нові завдання та перевірити виконані.

     Дякуємо за розуміння та старанність.

     Всім бажаємо здоров’я терпіння та успішної взаємодії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень