A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка Новогродівської міської ради Донецької області

Щиро вітаємо з перемогою на обласному рівні!

Дата: 01.02.2024 19:10
Кількість переглядів: 8

             Бабаєва Олеся (6-Б клас, наставник - учитель української мови та літератури Антоненко Тетяна Миколаївна ) - диплом І ступеня обласного етапу Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Увійшла до складу команди Донецької області та запрошена до участі у фінальному етапі конкурсу. Підтримаємо нашу розумничку та побажаємо підкорення нових переможних вершин!
Гусєв Ілля(9-А клас,  наставник - учитель української мови та літератури Рибакова Ольга Андріївна) - І місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.  Другий рік поспіль - високий результат. Має надію позмагатись у фінальному етапі. Хай щастить юному філологу!
Захаров Даниїл і Могильчак Дар'я (8-Б клас, наставник - учитель хімії Іванченко Ганна Сергіївна) - ІІІ місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.
Полоус Єлизавета (10-Б клас, наставник - учитель хімії Іванченко Ганна Сергіївна) - ІІ місце в обласній науково- практичній конференції учнівської та студентської молоді "Біологічні дослідження та винахідництво" у секції "Екологія та здоров'я ". Так тримати, хіміки - науковці!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень