A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".

19:51 19.02.2024

Вітаємо!!!

Вітаємо з перемогою! Захаров Даниїл ( наставник Назарова О.Я.) посів І місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

08:45 15.02.2024

Вітаємо!!!

Вітаємо з перемогою ученицю 10 - А класу Яворську Поліну (наставник - Єжилова Алла Михайлівна), яка в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства посіла ІІІ місце.

08:45 14.02.2024

Вітаємо!

Петренко Мальвіна (11- А клас, наставник Єжилова Алла Михайлівна) за підсумковим протоколом обласного етапу всеукраїнської учнівської олімпіади з географії посіла ІІІ місце. Бажаємо  подальших успіхів та досягнення своєї мети!

09:54 09.02.2024

Вітаємо переможців І( міського) етапу конкурсу - захисту науково- дослідницьких робіт в МАН України!

Могільчак Дарина ( 9- А клас, науковий керівник- учитель англійської мови  Мазур Ольга Вікторівна) - І місце!  Наше місто на обласному рівні будуть представляти лише два учасники. Дарина отримала запрошення і разом із наставником наполегливо крокують до нелегких випробувань. Підтримуємо і бажаємо успіху!

19:23 01.02.2024

Щиро вітаємо з перемогою на обласному рівні!

             Бабаєва Олеся (6-Б клас, наставник - учитель української мови та літератури Антоненко Тетяна Миколаївна ) - диплом І ступеня обласного етапу Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Увійшла до складу команди Донецької області та запрошена до участі у фінальному етапі конкурсу. Підтримаємо нашу розумничку та побажаємо підкорення нових переможних вершин! Гусєв Ілля(9-А клас,  наставник - учитель української мови та літератури Рибакова Ольга Андріївна) - І місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.  Другий рік поспіль - високий результат. Має надію позмагатись у фінальному етапі. Хай щастить юному філологу! Захаров Даниїл і Могильчак Дар'я (8-Б клас, наставник - учитель хімії Іванченко Ганна Сергіївна) - ІІІ місце в обласному етапі всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Полоус Єлизавета (10-Б клас, наставник - учитель хімії Іванченко Ганна Сергіївна) - ІІ місце в обласній науково- практичній конференції учнівської та студентської молоді "Біологічні дослідження та винахідництво" у секції "Екологія та здоров'я ". Так тримати, хіміки - науковці!

19:10 01.02.2024

День пам’яті Героїв Крут

Сьогодні, 29 січня 2024 року, Україна вшановує 106-річницю героїчного бою молодих хлопців під Крутами. Далекого 1918 року гімназисти стали на захист Києва від більшовицької навали.

20:21 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень