A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні – День Гідності та Свободи. В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі.

20:08 20.11.2023

ЩИРО ВІТАЄМО творчого учителя

ЩИРО ВІТАЄМО творчого учителя - професіонала зарубіжної літератури Прокопенко Оксану Миколаївну та переможців міського етапу обласного конкурсу  "Заговори, щоб я тебе побачив...": І місце - Гусєв Ілля (9 - А клас), І місце - Бондар Вікторія (10 -А клас), І місце - Петренко Мальвіна (11 - А клас)! Виснажлива та кропітка підготовка,  надзвичайна відповідальність учителя - наставника й обдарованих дітей дали змогу сягнути такої вершини. Наші переможці будуть представляти рідне місто на обласному рівні. Так тримати!Радіємо і підтримуємо наших!

15:28 10.11.2023

З Днем захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України - це свято, яке відзначається 1 жовтня. Це день, коли ми вшановуємо всіх, хто стоїть на захисті нашої країни, хто ризикує своїм життям, щоб ми могли жити в мирі та спокої.

15:03 01.10.2023

День пам’яті трагедії Бабиного Яру

Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, в’язні Сирецького концтабору, «саботажники», порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.

15:03 01.10.2023

День визволення Донбасу

8 вересня відзначається День визволення Донбасу від фашистських загарбників .У цей день ми згадуємо трагічні події минулої війни, історію окупації та історію визволення, наші втрати.

20:44 07.09.2023

Україна відзначає 32-й День Незалежності

24 серпня 2023 року українці відзначають 32-гу річницю проголошення незалежності. Вдруге відзначаючи основне державне свято в умовах повномасштабної війни, ми усвідомили особливе значення цього дня та знаємо, яку високу ціну платимо за свободу та незалежність.

20:18 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень